×

Προειδοποίσηση

00000, ,

Υπολογιστές πιθανοτήτων - Πιθανών συνδυασμών

Κατηγορία Εργαλεία Στοιχήματος - Betting Calculators

 

Τρεις υπολογιστές σε έναν , γιά να αναζητήσετε τις πιθανότητες επαλήθευσης των στοιχημάτων σας.

1. Υπολογιστής επαλήθευσης μονού ή παρολί μεχρι 10 επιλεγμένα γεγονότα.

Αντκαταστήστε την μονάδα με την δεκαδική απόδοση του ή των επιλεγμένων γιά στοιχηματισμό γεγονότων. Κάνετε κλίκ στο κουμπί  "Ανανέωση"  στο κάτω μέρος του  υπολογιστή ή κλικάρετε σε ένα κενό σημείο της οθόνης του υπολογιστή σας, γιά να ανανεωθούν τα δεδομένα σας. Βλέπετε τις πιθανότητες επαλήθευσης του στοιχήματος σας.

2. Υπολογιστής πιθανών συνδυασμών (στηλών) σε συστήματα με ζητούμενα

Συμπληρώστε τα επιλεγμένα και τα ζητούμενα από τα επιλεγμένα σημεία. Κάνετε κλίκ στο κουμπί  "Ανανέωση"  κάτω από τον υπολογιστή ή κλικάρετε σε ένα κενό σημείο της οθόνης του υπολογιστή σας, γιά να ανανεωθούν τα δεδομένα σας. Βλέπετε τον αριμό των στηλών που απαιτούνται για να καλύψετε το στοίχημα σας.

3. Υπολογιστής πιθανών συνδυασμών (στηλών) σε συστήματα με μεταβλητές

Συμπληρώστε τον αριθμό των γεγονότων που συμμετέχουν στο στοίχημα σας καθώς και τον αριθμό των μεταβλητών σε κάθε γεγονός. Κάνετε κλίκ στο κουμπί  "Ανανέωση"   κάτω από τον υπολογιστή ή κλικάρετε σε ένα κενό σημείο της οθόνης του υπολογιστή σας, γιά να ανανεωθούν τα δεδομένα σας. Βλέπετε τον αριθμό των στηλών που απαιτούνται γιά να καλύψετε το στοίχημα σας.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Value Betting Calculator

Κατηγορία Εργαλεία Στοιχήματος - Betting Calculators

 

Αυτός είναι ο πρώτος υπολογιστής (Calculator) που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Ανακάλυψε την σωστή απόδοση που πρέπι να στοιχηματίζεις

Μετά την σωστή χρήση του θα γνωρίσεις την αξία σου σαν παίχτης. Θα ανακαλύψεις τον συντελεστή απόδοσης , πάνω στον οποίο θα στηρίξεις τα συστήματα σου στο στοίχημα.

Ο υπολογιστής δουλεύει ως εξής : Διαλέγεις όσο το δυνατόν περισσότερα γεγονότα (αγώνες), με τον συντελεστή απόδοσης (ποσοστό) που έχεις επιλέξει, και νομίζεις οτι θα έχουν επιτυχημένη εξέλιξη για σένα. Τα γεγονότα αυτά παίζονται πάντα μονά, ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό σε αυτή την φάση να παιχτούν πραγματικά. Όσο περισσότερα τόσο πιο ασφαλή θα ειναι τα συμπεράσματα.

Με την λήξη των αγώνων, σημείωσε σε πόσα από αυτά τα γεγονότα σημείωσες επιτυχία.

Μετά πήγαινε στον Value-betting Calculator παρακάτω, και στο πάνω μέρος συμπληρώνεις στα τρία κελιά τα εξής : τον συντελεστή απόδοσης που επέλεξες, σε πόσα παιχνίδια στοιχημάτισες συνολικά ( τα οποία όπως προαναφέραμε είναι παιγμένα ΜΟΝΑ ) και τέλος  πόσα κέρδισαν.

Αν ο υπολογιστής σου βγάζει  οτι είσαι "κερδισμένος με αυτήν την απόδοση " τότε μπορείς να συνεχίσεις να στηρίζεσαι σε γεγονότα που έχουν τέτοια απόδοση.

Σε διαφορετικό αποτέλεσμα , μην ασχολήσε έλλο με τέτοια απόδοση.

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τα λεφτά σου. Δοκίμασε τον υπολογιστή σε μικρότερη απόδοση , μέχρι να βρεθείς απέναντι σε μια (απόδοση), που θα σε καθιστά κερδισμένο.

Η πρότασή μας είναι να βρεις πρώτα μιά ασφαλή απόδοση γιά σένα και μετά να συνεχίσεις τον στοιχηματισμό.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Trading Calculators

Κατηγορία Εργαλεία Στοιχήματος - Betting Calculators

 

Ζήσε την συγκίνηση του χρηματιστηρίου μέσα από την Betfair. Αγόρασε φθηνά και πούλησε ακριβά τις αποδόσεις σου.

Ο Trading Calculator είναι το πολύτιμο εργαλείο σου είτε αγόρασες "Υπέρ" και πουλάς "Κατά" ή το αντίθετο.

Συμπλήρωσε το ποσό που στοιχημάτισες , τον συντελεστή απόδοσης κατά την αγορά και τον συντελεστή απόδοσης κατά την πώληση. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Trading Calculator που άμεσα υπολογίζει τα ποσά που πρέπει να στοιχηματίσεις ώστε να μην βγεις χαμένος ή να βγεις κερδισμένος ανεξάρτητα από την εξέλιξη του γεγονότος που στοιχημάτισες.

Εγινε προσθήκη ενσωματωμένου υπολογιστή απόδοσης γιά στοιχηματισμό με την Γεννήτρια Συστημάτων.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Tips Maximizer

Κατηγορία Εργαλεία Στοιχήματος - Betting Calculators

 

Αν ακολουθείς προτάσεις στοιχηματισμού από κάποιον ή κάποιους καλούς Tipster αυτός ο υπολογιστής είναι οτι πρέπει γιά σένα

Με τον Tips Maximizer Calculator βελτιστοποιείς στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέχρι 20 διαφορετικές προτάσεις στοιχηματισμού, και βγαίνεις κερδισμένος αν κερδίσουν λιγώτερες από τις μισές προτάσεις.

Αυτό βέβαια εξαρτάται από τις προσφερόμενες αποδόσεις των γεγονότων.

Οδηγίες χρήσης του υπολογιστή στο κάτω μέρος της σελίδας

Δώσε λίγο χρόνο να φορτώσει ο υπολογιστής. Ο υπολογιστής θα είναι έτοιμος , μόλις εμφανιστούν τα ποσά στοιχηματισμού, δίπλα στις αποδόσεις που έχουμε βάλει σαν δείγμα.

 

Οδηγίες Χρήσης

Είναι ένας πολύ απλός υπολογιστής

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τις αποδόσεις σε όσα γεγονότα επιθυμείς ( μέχρι 20 ) και το συνολικό κεφάλαιο που διαθέτεις για στοιχηματισμό.

Αν θέλεις ,  μπορείς να υπολογίσεις  τα κέρδη σου τσεκάρωντας το αντίστοιχο κουτάκι δίπλα από τα γεγονότα που κέρδισαν . Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να υπολογίζεις πιθανά κέρδη πριν ακόμα αρχίσουν τα γεγονότα.

Ο υπολογιστής έχει ενσωματωμένη εφαρμογή γιά υπολογισμό της απόδοσης γιά στοιχηματισμό με την Γεννήτρια Συστημάτων

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Dutching Calculator

Κατηγορία Εργαλεία Στοιχήματος - Betting Calculators

 

Τι είναι το Dutching ;

Το Dutching είναι μιά μέθοδος στοιχηματισμού, κατά την οποία ποντάρεις σε περισσότερα του ενός αποτελέσματα ενός γεγονότος , μοιράζοντας τα λεφτά σου κατά τέτοιον τρόπο, ώστε οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα γεγονότα κερδίσει να έχεις σταθερό κέρδος.

Χρησιμοποιήθηκε στο ιπποδρομιακό στοίχημα κυρίως με πρώτο διδάξαντα τον Αλ Καπόνε.. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιδήποτε άλλο στοίχημα  έχει  ποκιλία στον αριθμό των πιθανών αποτελεσμάτων , π.χ. στα σκορ αγώνα

Ο παρακάτω Dutching Calculator μοιράζει τα ποσά σοιχημάτων με τρεις διαφορετικους τρόπους

  • με βάση το συνολικο ποσό που διαθέτουμε για στοίχημα στην συγκεκριμένη αγορά
  • στοχευμένα, ώστε να έχουμε ακριβώς το ίδιο κέρδος σε κάθε γεγονός
  • με βάση στοίχημα που έχει ήδη τοποθετηθεί, στην αγορά που στοιχηματίζουμε

Αφού επιλέξεις όποια από τις παραπάνω επιλογές επιθυμείς , συμπλήρωσε τις δεκαδικές  αποδόσεις των γεγονότων που διάλεξες (μπορείς να συμπληρώσεις ως τριάντα) , και την προμήθεια του Booker αν υπάρχει.

Κλικάρωντας σε ενα κενό σημείο της οθόνης σου ή πατώντας το κουμπί "Update" στο κάτω μέρος του υπολογιστή Dutching, θα σου παρουσιαστουν τα ακριβή ποσά που πέπει να στοιχηματίσεις , ακριβώς δίπλα στην κάθε απόδοση.

Δοκίμασε τον Dutching Calculator !

 

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS