× Οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα προγνωστικών μας και το εργαλείο στατιστικής πρόβλεψης αποτελεσμάτων για το στοίχημα

Topic-icon Ερώτηση Συμπεράσματα από την ανάλυση του συνολικού αρχείου του εργαλείου ProVlepsis

Περισσότερα
11/02/2017 11:15 #12661 από top_bet
Στο θέμα αυτό θα καταγράψω τα συμπεράσματα από την προσωπική μου μελέτη πάνω σε ένα ακόμη φοβερό εργαλείο του income... Μιλάμε για ένα αρχείο περίπου 17.600 αγώνων, το οποίο παρέχει πλέον ένα αξιόπιστο δείγμα για να ψάξει ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει.

Προσωπικά ασχολούμαι αποκλειστικά με τα γκολ, οπότε θα αφοσιωθώ στην ανάλυση του ποσοστού επιτυχίας των over. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με το εργαλείο και φυσικά κάθε ερώτηση-παρατήρηση-πρόσθεση στο θέμα είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Παίζω με γεννήτρια.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11/02/2017 11:33 #12662 από top_bet
Η πρώτη μου ανάλυση εστιάζει στα ποσοστά επιτυχίας στο over 2.5 ανά κατηγορία, ώστε να δούμε ποια πρωταθλήματα είναι στατιστικά αξιόπιστα και κερδοφόρα.

Το όριο που έβαλα σε πρώτη φάση ώστε να φιλτράρω τα ευρήματα στα over 2.5 που πρότεινε το provlepsis από την σεζόν 2013-14 ως την σεζόν 2015-16 είναι το 54,28%. Έπρεπε από κάπου να ξεκινήσω και θεώρησα καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω το συνολικό ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεων. Σίγουρα μπορούν να μπουν διαφορετικά όρια και να βγουν διαφορετικά αποτελέσματα. Θα το δούμε στην πορεία καλά να 'μαστε!

Λοιπόν στο προκείμενο, στον πρώτο πίνακα θα δούμε τα ποσοστά επιτυχίας ανά κατηγορία για το συνολικό δείγμα των over 2.5 που προέκυψαν από το εργαλείο.Στον δεύτερο πίνακα βλέπουμε τα ποσοστά επιτυχίας ανά κατηγορία για το δείγμα που προκύπτει μετά από φιλτράρισμα των over 2.5 με ποσοστό πρόβλεψης πάνω από 54,28%Το πιο αξιοσημείωτο για μένα σε αυτόν τον πίνακα είναι το 70% επιτυχίας στην ισπανική Primera ή La Liga. Κυρίως γιατί πρόκειται για μια κατηγορία όπου εκτός από αγώνες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ το όβερ 2.5 προσφέρεται σε αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Δεν ξέρω αν μπορεί κάπου να βρεθεί ο ακριβής μέσος όρος, όμως θα τον υπολόγιζα σίγουρα πάνω από το 1.60, που σημαίνει ότι με 70% επιτυχία μιλάμε για μεγάλη κερδοφορία.

Για παράδειγμα και στην αγγλική Northern Premier, ή στην ουαλική premier τα ποσοστά επιτυχίας είναι ψηλά και με μεγάλο δείγμα, όμως οι αποδόσεις εκεί είναι σαφώς μικρότερες.

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω καλά να είμαστε!

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα. Παίζω με γεννήτρια.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": betover, oviedo, peterpan

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 6.394 δευτερόλεπτα