Τί είναι το Dutching ?

 

Τι είναι το Dutching?

Το Dutching είναι μιά μέθοδος που αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσουμε κάποιο στοίχημα, συνδιάζοντας δύο ή και παραπάνω πιθανές εκβάσεις, ανάλογα με την αγορά  που στοιχηματίζουμε. Αυτό το μοίρασμα γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε όποιο αποτέλεσμα κι αν έλθει από αυτά που επιλέξαμε , να μας δώσει το ίδιο ακριβώς κέρδος.

Γιά παράδειγμα!

Θέλετε  να παίξετε 3 διαφορετικά σκορ που εκτιμάτε να κερδίσει κάποιο από τα 3 .

Ο Dutching Calculator Θα μοιράσει τα χρήματα που διαθέτετε για το συνολικό σας στοίχημα, κατά τετοιο τρόπο ώστε όποιο αποτέλεσμα κι αν έλθει από τα 3 που επιλέξατε, να έχετε το ίδιο ακριβώς κέρδος.

Κρατήστε καλά στο μυαλό σας αυτην την διαδικασία , είναι από τις πλέον χρήσιμες στην στοιχηματική μας δραστηριότητα.

Η ιστοσελίδα μας παρέχει αρκετούς υπολογιστές που πραγματοποιούν αυτήν την διαδικασία. O πιο τυπικός ειναι ο Dutching Calculator που μπορεί να κάνει αυτό το μοίρασμα των στοιχημάτων με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τί μας εξυπερετεί καλύτερα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

  • με βάση το συνολικό ποσό που διαθέτουμε για στοίχημα στην συγκεκριμένη αγορά (όλα τα στοιχήματα ταυτόχρονα)
  • στοχευμένα, ώστε να έχουμε συγκεκριμένο κέρδος, όποιο στοίχημα κι αν κερδίσει (όλα τα στοιχήματα ταυτόχρονα)
  • με βάση στοίχημα που έχει ήδη τοποθετηθεί, στην αγορά που στοιχηματίζουμε (Τοποθετείτε ένα στοίχημα και αν χρειαστεί  τοποθετείτε και τα υπόλοιπα , με ποσά που υπολογίζει το μηχανακι μας, ανάλογα με το ποσό του πρώτου σας στοιχήματος)

Το Dutching είναι χρήσιμο, στο μοίρασμα ενός συγκεκριμένου κεφαλαίου σε πολλά στοιχήματα σε διαφορετικά γεγονότα , χρειάζεται στην κάλυψη ενός στοιχήματος , θέμα με το οποίο θα ασχοληθουμε στο επόμενο άρθρο, βοηθά στης εξισορόπιση των κινδύνων που κρύβει καθε απόδοση ανάλογα με την ονομαστική της αξία.. Οι εφαρμογές που βρίσκει είναι ακόμη περισσότερες αλλα θα τις αναλύουμε στο θέμα που θα τις χρησιμοποιεί κάθε φορά.

Παρακάτω θα βρείτε τον ΜΙΝΙ Dutching Calculator, για γνωριμία και εξάσκιση

MINI Dutching Calculator Οδηγίες χρήσης

Διαλέγεις τον τρόπο που θα γίνει το μοίρασμα του κεφαλαίου σου (εναν από τους τρείς)

Βάζεις το κεφάλαιο ανάλογα την περίπτωση.

Βαζεις τις αποδόσεις σε κάθε ενδεχόμενο

Δεξιά από τις αποδόσεις, υπολογίζονται από το μηχανάκι τα ποσά που πρέπει να στοιχηματίσεις σε κάθε απόδοση , ανάλογα τον τύπο Dutching που έχεις διαλέξει.

Μελετάς τα Στατιστικά για παραπάνω πληροφόρηση.

Γιά περισσότερες επιλογές και δυνατότητες , πήγαινε στον Dutching  Calculator εδώ

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/86/1009086/income-paradise.com/public_html/templates/pjo_petigree/html/com_k2/templates/default/item.php on line 234
(3 ψήφοι)
Διαβάστηκε 3236 φορές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

« Τι είναι το σίγουρο στοίχημα Κάλυψη Στοιχήματος »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια